X
تبلیغات
بهداشت و سلامت و نکات پزشکی - بادام زمینی
تاريخ : یکشنبه پنجم خرداد 1392 | 18:29 | نویسنده : user

بادام زمینی منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده با یک باند غیراشباع است. خوردن آن در حد مناسب ممکن است موجب کاهش کلسترول و بدین ترتیب موجب سلامت قلب شود.

بادام زمینی

بادام زمینی و کره ی بادام زمینی برای سلامتی مفید هستند.

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده ی یک باند اشباع، ویتامین ب۳(نیاسین)، ب۹(اسید فولیک) و ویتامین ای است.

در حقیقت بادام زمینی آجیل نیست، بلکه جزء حبوبات به حساب می آید. آجیل یک میوه ی درختی است مانند فندق، پسته، گردو و بادام. ولی بادام زمینی در رده ی حبوبات قرار دارد. هر دو دسته برای سلامتی مفید هستند ولی بادام زمینی به علت هزینه ی کمتر در دسترس تر است.

بادام زمینی و سلامت قلب

بادام زمینی منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده با یک باند غیراشباع است.

خوردن آن در حد مناسب ممکن است موجب کاهش کلسترول و بدین ترتیب موجب سلامت قلب شود. مصرف بادام زمینی به میزان روزانه ۵/۱ انس پیشنهاد می شود که چیزی در حدود ۴۲ گرم است و ۲۴۰ کیلو کالری انر‍‍ژی دارد. بهتر است این میزان به دو قسمت تقسیم شده و در دو میان وعده استفاده شود.

بادام زمینی در مقدار کم می تواند اشتهای ما را کنترل کند ولی اگر در

مقادیر زیاد استفاده شود باعث افزایش کالری دریافتی و در نتیجه بهبود

افزایش وزن می شود

اگر ذائقه ی شما می پذیرد آن را به سالادتان اضافه کنید.

بادام زمینی

بادام زمینی و کاهش وزن

بادام زمینی در واقع یک غذای پر انرژی است. پس رابطه ی آن با کاهش وزن چیست؟

مطالعات نشان داده اند کسانی که آجیل و دانه هایی از جمله بادام زمینی می خورند، نمایه توده بدنی(BMI) کمتری دارند.

یک علت آن می تواند این باشد که بادام زمینی منبع خوبی از چربی مفید، پروتئین و فیبر است که تنها با خوردن یک واحد از آن، گرسنگی از بین رفته و احساس پری و سیری در مدت قابل ملاحظه ای به انسان دست می دهد.

اگر چه در یک واحد انرژی قابل توجهی دارد ولی مدت طولانی تری سیرمان نگه می دارد و همین باعث عدم خوردن غذای اضافی و دریافت کالری زیاد می شود.

به هر حال نکته ی مهمی که باید رعایت شود، میزان مصرف است، پس باید بتوانیم در حد نیاز بخوریم نه هر آن چه روی میز است!!!!

بادام زمینی و افزایش وزن

کمی عجیب است که یک ماده ی غذایی هم باعث کاهش وزن شود و هم باعث افزایش وزن. بادام زمینی در مقدار کم می تواند اشتهای ما را کنترل کند ولی اگر در مقادیر زیاد استفاده شود باعث افزایش کالری دریافتی و در نتیجه بهبود افزایش وزن می شود.

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده ی

یک باند اشباع، ویتامین ب۳(نیاسین)، ب۹(اسید فولیک) و ویتامین ای است

اگر دنبال افزایش وزن هستید باید مواد غذایی پرانرژی و مغذی بخورید ولی این دلیلی بر مصرف هله و هوله ها (JUNK FOOD) نیست!

برچسب غذایی بادام زمینی بوداده و نمکی در هر سروینگ(۲۸ گرم)

کالری ۱۶۰ کیلو کالری

چربی کل ۱۴ گرم

سدیم ۹۵ میلی گرم

پتاسیم ۲۰۰ میلی گرم

کربوهیدرات ۵ گرم

فیبر ۲ گرم

پروتئین ۷ گرم

بخش تغذیه تبیان


برچسب‌ها: بادام زمینی, خواص بادام زمینی, پزشکی, سلامت, درمان

  • انصاری
  • چند رسانه ای پارس